Bästsäljare denna vecka

GAN356 Air UM

Ny produkt

Med magneter, inställd och ihopsatt för hand av en tekniker på Gans.

Mer detaljer


449 kr inkl. moms.

Lägg till i önskelistan

Mer information

GAN356 Air UM, baseras på deras ”Gan356 Air U” som fortfarande är en kub i världsklass. Varje kub sätts ihop för hand, bara magneterna tar 3 timmar för en skicklig tekniker på GANs att sätta i. Alla Magneter är limmade med ett speciallim från Tamiya, som sedan fått torka i 24h innan kuben byggs ihop.

Vad det gäller kuben i sig får den beskrivas som lätt och luftig, utan att tappa känslan av kvalitet i plasten. Cornercuttingen håller såklart hög klass och sist men inte minst så är denna speedcube riktigt snabb.

Tanken med denna kub är att åstadkomma en kub i världsklass där inte användaren själv behöver vara kubmoddsexpert för att avnjuta en näst intill perfekt kub.

Med denna kub följer deras GES-komponenter, som lite förenklat kan sägas är en mutter med en fjäder i. Med denna smarta uppfinning kan man kan justera spänningen i kuben på ett helt nytt sätt (med deras medföljande verktyg) utan att skruva isär hela kuben. Vilket öppnar för helt nya möjligheter för dig att optimera kuben på just de sätter som passar dig.

Som standard sitter deras Lila G9 i, det är deras mjukaste inställning och den är inställd efter professionella speedcubers, rekommendationer. Med kuben följer en kubpåse i matchande ljusblå färg (se den sista bilden).

Nedan ser ni Felix Zemdegs när man slår världsrekordet med en GAN356 Air(en tidigare version utan magneter).

Tillbehör