Bästsäljare denna vecka

GANs 356 Air

Ny produkt

Master Edition med blå kärna.

Mer detaljer


219 kr inkl. moms.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Innehåller ett spännverktyg i metall, 3 uppsättningar fjädrar och levereras i en traditionell ganslåda. Detta är den 4: e generationen 356. Gans 356 Air har standardstorleken 57mm och väger 73g. Kuben är lättare än sin föregångare, därav namnet "Air". Den har fyrkantiga hörn, runda mittbitar och den blåa logon talar om att det är en Gans Air.

Klistermärkena är Halvljusa. Kantbitarna har en extra torped som inte är närvarande i den tidigare utgåvan, den nya muttern eliminerar fjäderljud och hörnen har en design som minskar friktionen. När man vrider kuben känner man att bitarna har mera kontakt med varandra är hos 356s.

Kuben har en uppdaterad blå kärna som är mycket tuffare än den genomskinliga kärnan. Cornercutting är bra (över 45) och reverse är nästan linje till linje. Hörnen är fyrkantiga och det gör att du inte får några hörntwists. Detta är Gan's mest stabila och lätta kub hittills. Kuben kommer ganska torr ur lådan men det är lätt fixat med lite SpeedLube. Allt som allt är detta en jävligt grym kub som helt klart tagit steget vidare från tidigare versioner.